Преминаване към съдържанието

Безплатно Подаръчно Опаковане и Доставка

  Гаранция За Автентичност

  Нашата основна цел в екипа на PARFIUMCHE.bg е да предоставим на своите клиенти, гласували ни доверието си, най-доброто и професионално обслужване. Стремим се да предоставим най-актуалното от света на марковата парфюмерия на един клик разстояние.

  Работейки единствено с официалните представители на марките в чужбина(без посредници и трети лица) смело можем да Ви гарантираме 100% автентичността на нашите продукти. 

  Всеки един от нашите парфюми притежава с индивидуален сериен код(Batch Code) от долната страна на опаковката, който може да бъде проверен в официалния сайт на марката и други сайтове за анализи на парфюми.

  Два международни, независими сайта, в които можете да проверявате авентичноста и датата на производство на всички марки парфюми:

  http://checkcosmetic.net/

  https://www.checkfresh.com/

  Въпреки всичко, вашата удовлетвореност е на първо място за нас. Именно затова при най-малко съмнение от ваша страна можете да върнете парфюма в 30-дневен срок.

  Връщане е възможно ДОРИ на разопаковани парфюми (с нарушен търговски вид). Ето колко е уверен екипът на PARFIUMCHE.bg в това което предоставя. Смеем да твърдим, че сме единствените в България предоставящи тази възможност на своите клиенти.

  Безплатна Доставка

  Доставката се извършва чрез куриерска фирма Speedy до офис или посочен от вас адрес в рамките на 3 работни дни

  Безплатно Подаръчно Опаковане

  Вече няма нужда Вие да отделяте от ценното си време да опаковате парфюмчето за любимия човек - ние ще го направим вместо вас напълно безплатно

  Гаранция За Автентичност

  Всеки един от нашите парфюми идва с индивидуален сериен код(Batch Code) от долната страна на опаковката, който може да бъде проверен в официалния сайт на производителя

  Научи Повече