Преминаване към съдържанието

Безплатно Подаръчно Опаковане и Доставка

  5-ТЕ НАЙ-ТРАЙНИ МЪЖКИ ПАРФЮМА

  5-ТЕ НАЙ-ТРАЙНИ МЪЖКИ ПАРФЮМА - PARFIUMCHE.bg

  Избирането на мъжки парфюм може да бъде доста трудна задача, независимо дали е за нас самите или търсим подарък за любим човек. Но определено едно от най-важните неща, което трябва да се има предвид е неговата ТРАЙНОСТ.

  За да Ви помогнем с избора, създадохме кратък списък с 5-те най-трайни мъжки парфюма на пазара.

  5. Dior Sauvage Parfum

  Трайност: 8+ часа

  Dior Sauvage - Концентрираният Парфюм, нещо много повече от Парфюмната Вода.

  Нова, силно концентрирана интерпретация на Sauvage, съчетаваща изключителна свежест с топли ориенталски тонове и бурна красота, която оживява върху кожата.

   

  4. Tom Ford F*cking Fabulous Unisex

  Трайност: 8-9 часа

  "НАЙ-НЕВЕРОЯТНИЯ ПАРФЮМ, СЪЗДАВАН НЯКОГА!"

  Tom Ford F*cking Fabulous е предизвикателен и луксозен унисекс парфюм. Името му говори само за себе си – аромат, създаден в стил "абсолютно невероятен". Дори повече, отколкото очаквате, F*cking Fabulous е невероятно изненадващ, наситен и мощен.

   

   

  3. Creed Aventus

  Трайност: 10-12 часа

  Парфюмната вода е тържество на силата, успеха и смелостта. Вдъхновена е от драматичния живот на Наполеон Бонапарт, един от най-интересните мъже в историята. Затова ароматът Creed Aventus отразява войната, мира и любовта.

   

   

  2. Tom Ford Black Orchid 

  Трайност: БЕЗКРАЕН - НАД 12 ЧАСА

  Луксозен и чувствен аромат с богати, тъмни нотки и съблазнителен еликсир от черни орхидеи и подправки. TOM FORD BLACK ORCHID е заявка за емблематичен стил и неповторим блясък.

   

   

  1. Dior Sauvage Elixir

  Трайност: БЕЗКРАЕН - НАД 12 ЧАСА

  Най-силната формула на Sauvage създавана някога!

  Изключително концентриран аромат, потопен в емблематичната свежест на Sauvage с опияняващо Пикантно сърце, "скроена по мярка" Лавандулова есенция и бленд от пищни Дървета, формиращи подписа на мощната му, пленителна и щедра следа.

  МОЩЕН. ЕЛЕГАНТЕН. МИСТЕРИОЗЕН.

  Безплатна Доставка

  Доставката се извършва чрез куриерска фирма Speedy до офис или посочен от вас адрес в рамките на 3 работни дни

  Безплатно Подаръчно Опаковане

  Вече няма нужда Вие да отделяте от ценното си време да опаковате парфюмчето за любимия човек - ние ще го направим вместо вас напълно безплатно

  Гаранция За Автентичност

  Всеки един от нашите парфюми идва с индивидуален сериен код(Batch Code) от долната страна на опаковката, който може да бъде проверен в официалния сайт на производителя

  Научи Повече